معليش انا اتاخرت عليكم بس النت السبب مش انا
اليوم حنعمل اكلة شعبيه لبنانيه ايه رايكم ؟؟؟
يلا بينا نطبخها سوى
نقشر بصله ونقطعها قطع صغيره
ونجيب نص كيلو عدس ونحط معاه مقدرا فنجان قهوه رز ننقعهم بالماء شويه
ونغسلهم كويس ونصفيهم
بالوقت ده نجيب الطنجره ونحط فيها زيت ونقلي البصله المقطعه لغايه ما
يبتدي لونها يحمر شويه انتبهو مش نحمرهااااااا
يعديها نجيب العدس والرز اكيد نكون عسلناهم كويس وصفيناهم من الماء
ونحطهم بالطنجره فوق البصله نقلبههم مع البصله شويه ونرش الملح ونحط مقدار 3 كبايات
ماء يعني الماء تغمر العدس بمقدار نص اصبع ونسيبهم على نار هاديه لمده نص ساعه
بالوقت ده حنعمل سلطه البندوره والخيار او اي سلطه انتم عايزينها
وبرضو ممكن ناكل معاها كبيس الخيار او اي كبيس تاني
يلا ابتدوا بالاكل وقولولي ايه رايكم ؟؟؟؟
بالهناء والعافيه يا رب