نجيب نص كيلو لحمه
او اقلكم بالغلاء الموجود وقيه لحمه بزياده هههههههههههه
نسلق اللحمه لمدة نص ساعة ونحطها على جنب
نجيب طنجره ونحط فيها مقدرا فنجان قهوه زيت ونحط الوبيا من بعد ما نقطعها قطع متوسطه
نسويها على النار مع الزيت بس ونقلبها كل شويه لغاية ما تبدل
نجيب الحمه والميه بتاعتها ونحطهم فوق اللوبيا
نحط شويه ملح مع بهارات ونتركهم على نار هاديه لمده ربع ساعه نكون عملنا الرز
ونحطهم على السفره ونقدر نحنا وعم ناكل نعصر شويه ليمون حامض فوق الوبيا والرز
وذوقوا وقولو ايه رايكم
بالهنا والعافيه يا رب
:^&*B: